Logogpedie Brewel

Over Mij

Mijn naam is Kitty Brewel. Ik ben geboren in 1986 en woon in Sint-Oedenrode.

In juni 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist, waarna ik in maart 2011 de cursus tot dyslexiebehandelaar heb afgerond. In september 2012 heb ik de cursus “logopedie en tandheelkunde” afgerond, waardoor afwijkende mondgewoonten zoals duim- of vingerzuigen, open mondgedrag en afwijkend slikken effectief kunnen worden aangepakt. Vaak gebeurt dit in samenwerking met de tandarts, zodat het probleem vanuit verschillende disciplines wordt bekeken en kan worden behandeld.

Door het volgen van nascholingscursussen, blijf ik me ontwikkelen binnen de logopedie en Remedial Teaching.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast ben ik aangesloten bij dyslexiekring Midden-Brabant, waarbij het optimaliseren van de kwaliteit van de zorg centraal staat.

Gezondheidscentrum de Meierij biedt een totaalpakket aan zorg. Om een zo optimaal mogelijk zorg aan de cliënt te kunnen bieden, wordt er met alle disciplines nauw samengewerkt.

Logopediepraktijk Brewel - Borchmolendijk 1 - 5492 AJ Sint-Oedenrode - Telefoon: 0413 72 49 33 - Mobiel: 06 48 601 680 - E-mailadres: info@logopediebrewel.nl